Disponible on-line el curt "ROSA" de Jesus Orellana


Ja podeu veure aquí mateix un curt de Ci-Fi Español que ens va deizar bocabadats a la darrera edició del Festival de Sitges on va acabar sent un dels principals atractius de la mostra d'aquest any. En ell Jesus Orellana ens trasllada a un mon cyberpunk en un panorama post-apocalíptic. En un planeta en el qual la vida ha estat totalment devastada, un cyborg cobra vida per dur a terme una missió de vital importància...

Aquí el podéu veure sender:

ROSA from Jesús Orellana on Vimeo.



Un apartat visual excel·lent, una história al mes pur estil Ghost In the Shell amb uns tocs futurístics i acció frenética! Sens dubte un curt que es mereix totes les bones crítiques que ha rebut!

Mes informació:

http://rosamovie.blogspot.com/

Ridley Scott confirma que la nova pel·lícula de Blade Runner serà una secuela

http://www.sabotagetimes.com/wp-content/uploads/Blade-Runner.jpg

Com tots els fans de Blade Runner sabreu, el director original, Ridley Scott, va anunciar que al 2014 s'estrenarà una nova pel·lícula de Blade Runner dirigida per ell mateix i en la que no sortirà Harrison Ford, Sean Young or Rutger Hauer.

Doncs bé ara el mateix Ridley Scott ha confirmat que es tractarà d'una secuela que anirà després dels aconteixements de la primera pel·lícula de Blade Runner, a més Ridley ha dit que "actualment estic buscant un guionista que estigui a l'alçada del projecte ja que necessito ajuda per poder portar a terme aquesta nova história ja que estic plenament inmers en Prometeus".

Actualment Ridley Scott està produint i començant a dirigir "Prometeus" la secuela d'un altre de les seves pel·lícules, "Alien".

Un Gràfic per a no perdre't entre els monstres de la Ci-fi

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-SHR1e64wnSTggruXCOzCXPvba9n-_sFT1USiW3qBWHuvUVZ45h9CFbYBTmS2MKy94THgj0BEo1P0q62ib0byn4wetM3CGTNgHl8-ngwx9iTSMWXNdKnmB3H4GRir5w7Kco03GsLocIIR/s1600/gorn_kirk.jpg

Més d'un cop t'has perdut amb tanta criatura fantàstica? Has mirat milers de pel·lícules de Ci-Fi però no trobes el monstre que a tu t'agradaria trobar-te? Totes aquestes preguntes tenen ara solució amb un gràfic que la empresa Pop chart Lab ens porta en forma de gràfic:

Infographic of the Day: A diabolical diagram of movie monsters

En ell podreu descobrir mes del 90% de les criatures que han existit a totes les pel·lícules de Ci-Fi de tots els temps, podeu veure-ho mes a prop aquí. Es molt senzill, comenceu per una de les rodones mes grans i llavors aneu movent-vos depenent del que vulgueu veure, es un gràfic que ens ha deixat bocabadats per lo currat que esta i sobretot, perquè es una obra de consulta sobre la Ci-Fi excel·lent.

“Zombieland” tindrà la seva sèrie televisiva


http://www.antesmuertoqueserunzombi.es/wp-content/uploads/2010/09/zombieland.jpg

Fa amb prou feines fa uns mesos, el director de “Zombieland”, Ruben Fleischer va declarar que la seqüela del film no succeiria a curt termini. No obstant això i segons informa The Hollywood Reporter, la comèdia de 2009 si que tindrà continuació en forma de sèrie televisiva per a la petita pantalla.

La sèrie tindrà capítols de 30 minuts i serà desenvolupada per Sony Pictures Television i 20th Century Fox. Si la sèrie tingués continuació (depenent de l'èxit que tingui), és possible que aquesta reemplacés qualsevol possible futura seqüela per a la gran pantalla. Els guionistes Rhett Reese i Paul Wernick tornen a estar involucrats en el projecte, si bé sembla poc probable que repeteixi el repartiment de la cinta original. Per tant, està per veure si la sèrie continuarà amb els mateixos personatges o si per contra buscarà altres nous. La cinta original, desenvolupada en principi com un episodi pilot per la TV, estava protagonitzada per Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin.

La notícia sorgeix just després d'una altra de fa unes hores que anuncia que, la segona temporada de “The Walking Dead”, va batre el rècord com la sèrie televisiva per cable més vista de la història amb una audiència de 7,3 milions d'espectadors.

Els germans Wachowski tornarán a la Ci-Fi en 2012

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinkU28vPSkh3j7SFuIQ9GIh7kdqlOHBX2Z1UyRJncxmLwJXczBZo-97SqWWPVNrgLxw1EdYqWIKgQ4PN3mn-rMuPQE-pAa1WKUDgEPBl8Yf7zCWufKMPL_68LfK2-wy8ANho384VfFctw/s1600/z4468413X.jpg

Agradarà més o agradarà menys, però no hi ha cap dubte que va haver-hi un abans i després de l'estrena de “Matrix” en 1999. Deixant al marge els seus més que qüestionables (i qüestionades) seqüeles, això és una mica del que no totes les filmografies i/o directors poden presumir. Per això és una gran notícia el retorn d'Andy i Larry/Llana Wachowski al terreny que els va reservar un buit en la història del cinema, el de la ciència-ficció.

Segons comenten des de Deadline els germans, els qui actualment es troben rodant "part" de “Cloud Atles” (de l'altra "part" s'encarrega Tom Tykwer), estan preparant el seu retorn a la ciència-ficció amb un film titulat “Jupiter Ascending” del que més aviat gens se sap excepte la intenció que si tot surt bé serà la primera d'una nova trilogia, i per la qual ja es busca a un estel que encapçali el seu repartiment.

El film, que podria començar la seva producció de manera oficial a la primavera de 2012, serà recolzat novament per Warner Bros., productora també de l'adaptació de la novel•la de David Mitchell o de “Speed Racer”, fins avui l'únic film dirigit i estrenat pels Wachowski des del tercer capítol de la saga “Matrix” (ja que només van produir i van escriure “V de Vendetta” o “Ninja Assassin”).

El Videojoc Assassin’s Creed serà (ara si) adaptat al cinema

http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheYXNZYXNZAW4NCYBJCMVLZA==U29MDHDHCMUTVMLKZW8GR2FTAW5N/imgAssassins%20Creed2.jpg

Tots sabem que hi ha centenars d’adaptacions de videojocs al cinema d’una manera horrible i falsa, però si existeix un joc al món que realment es mereix una adaptació al cinema es “Assassin’s Creed”, i ara sembla que els nostres somnis s’han fet realitat.

D’acrod amn indieWire, Sony ha adquirit els drets per a la història del seu videojoc de Ciència Ficció “Assassin’s Creed” amb d’intenció de portar-lo a la gran pantalla en un futur proper. Amb mes de 30 milions de copies venudes del videojoc en tot el món, (la quarta entrega del qual sortirà a la venda el pròxim mes), no es cap sorpresa que s’hagin interessat pels seus drets cinematogràfics.

Assassin’s Creed narra la historia de diversos assassins a través de la història del mon, (l’época de les croades en el primer videojoc i la Itàlia del renaixement en les entregues actuals). Però en realitat, al segle 21 Miles Desmond esta experimentant el joc com la memòria genètica dels seus antepassats i lluitant entre els assassins i els templers a través del temps va descobrint el sentit d’aquest experiment i de la seva importància.

Ara només caldrà saber com es portarà a terme, qui la dirigirà i lo que es mes important, qui serà el actor protagonista de la historia, esteu atents als següents posts per a saber-ne mes.

Marvel esta desenvolupant l’adaptació de The Punisher a una serie de TV

http://images.wikia.com/marvel/es/images/4/48/Punishersl4.jpg

Com si la multitud de projectes cinematogràfics que esta fent de forma activa o desenvolupant Marvel no fora suficient, Marvel i els seus socis de Disney i ABC estan ara a la conquista de la televisió. Juntament amb els drets de l’Increible Hulk i Jessica Jones, ABC Studios ha venut un guió per a un drama d’una hora de duració per a The Punisher a la Fox.

La venta de The Punisher es un dels diversos programes que ABC Studiosuna propietat de Disney, que també es la actual propietaria de Marvel en els últims díes segons la revista Variety. EL productor executiu serà Ed Bernero, un ex-policia de Chicago que ha produït entre d’altres “Third Watch” i “Criminal Minds”.

La sèrie es centrarà en els informes de Frank Castle com oficial de policia de Nova York que utilitza el Punisher com el seu alter ego per saldar els comptes a les persones que el sistema de justícia ha deixat en llibertat. Fox ja s’ha compromès a com a mínim tenir un capítol pilot del projecte.

The Punisher ja ha sigut adaptada en tres ocasions al cinema però sense cap èxit, haurà que veure si aquesta nova adaptació estarà a l’alçada del còmic de The Punisher, un personatge que va aparèixer primer de tot com a enemic de Spiderman.

Rumor: Matt Smith deixarà de ser Doctor Who en un any.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01215/matt_smith_doctor__1215943c.jpg

Matt Smith, l’actor que actualment fa de 11º Doctor Who ha fet unes declaracions en una entrevista que donen lloc a possibles especulacions de la seva futura retirada com a Doctor Who.
En una entrevista a la cadena de televisió VH1 i responent a la pregunta “On et veurem en un futur?” Matt Smith va respondre:

“Bé, ens veurem molt aviat, tal com sabeu, tinc un altre any com a Doctor Who, però no descarto la possibilitat d’anar a Los Angeles tal i com ha fet el meu amic Andy Garfield, l’actual Spider-man del qual conec fa molt de temps i fins i tot vam fer una obra de teatre plegats”

Aquest sucós rumor s’uneix als que últimament estan circulant per internet per saber no tan sols qui serà el 12th Doctor Who sinó per saber si el 12th serà l’últim Doctor, una pregunta que els fans porten mes de 30 anys fent-se.

Font | SFX

Noves imatges del nou Superman en Man Of Steel


Tres noves imatges del nou Superman de la nova pel·lícula titulada "Man Of Steal" demostren perqué li van donar aquest paper a Henry Cavil i com i amb que esta omplert el vestit del superheroi de DC amb unes abdominals al mes pur estil de 300.


Aquestes fotos les va fer una fan de DC durant el rodatge de la pel·lícula que actualment a la Columbia Britànica i en elles podem veure a Clark Ken mentres busca nova roba ja que pel que sembla ha destrossat la seva camisa al mes pur estil dels superherois de Marvel.


"Man of Steel" del director Zack Snyder's arribarà als cinemes el pròxim 25 de juliol de 2012 i, a més de Henry Cavil, comptarà amb Amy Adams, Kevin Costner, Russell Crowe, Michael Shannon i Diane Lane.

Vam ser-hi a la Zombie Walk 2011 del Festival de Sitges


Com no podia ser de cap altra manera, l'equip de còmic Ficció va assistir el passat Dissabte a la Jack Daniel's Sitges Zombie Walk, a continuació us posem algunes imatges d'aquest esdeveniment i un vídeo per a que tots en podeu gaudir d'una nit plena de Zombis pels carrers de Sitges.



Primer vídeo de Alien: Colonial Marines, el próxim videojoc de la saga Alien

http://www.cinepremiere.com.mx/files/u18/AliensColonialMarines.jpg

La saga Alien sempre ha estat de les mes fructíferes en quant a videojocs des de que va sortir la primera pel·lícula, però ara 20th Century fox treurà al mercat el que, segons ells es "la continuació de la saga feta videojoc".

Aquesta nova entrega esta situada entre la segona i la tercera pel·lícula de Alien, es tracta d'un videojoc en primera persona en el que podràs controlar a quatre marines on cadascun d'ells tindran els seus atacs i armes especials això si, no es podran controlar els Aliens, llàstima.




Com podeu veure el videojoc promet acció, i sobretot molta sang tant verda com vermella, això si, encara no tenim data de sortida o sigui que haurem d'esperar per poder disfrutar d'aquesta nova entrega de la saga de videojocs de Alien.

Spider-Man: Edge of Time un nou videojoc futurista de l'heroi de Marvel


El mític personatje de Marvel, Spider-Man té un nou videojoc per presentar-nos que es titula Spider-Man: Edge Of Time. Aquest videojoc esta fet per la marca Beenox i distribuït per Activision i, tot i que a primera vista no promet gaire té varies coses amagades que us presentem a continuació:

La història:

A l'any 2099, el científic Walter Sloan tracta d'obtenir el poder i la fortuna de viatjar a través del temps fins als nostres dies amb el fi d'utilitzar els seus coneixements de la tecnologia del futur per fundar Alchemax.


Això fa que a l'any 2099 a causa d'aquest viatge en el temps, Alchemax goberna el món amb ma de ferro i d'una manera dictatorial. Miguel Ohara (Spiderman 2099), es dona compte d'aquest pla i s'en assabenta que les accions de Sloan no tan sols son les responsables dels canvis en la línia temporal, sinó que també causa la mort de Peter Parker (Spider-Man) a les mans de l'Anti-Venom. Miguel adverteix a Peter del perill imminent i els dos Spider-man deberán treballar a través del temps per salvar el futur i la vida de Peter Parker.

El videojoc:

Aquest videojoc es tota una novetat en el seu gènere ja que serà una de les poques vegades que podrem disfrutar de Spider-Man a un videojoc d'acció en tercera persona al mes que estil clàssic. fins ara tots els videojocs que hem trobat de Spider-Man eren un 95% de plataformes i un 5% de Acció, però en aquest nou títol ens tenen assegurat de que, tot i que el sistema de plataformes es imprescindible pel personatge de Spider-Man, es centren molt mes en l'acció.



Tenim dos personatges jugables, Spider-Man i Spider-Man 2099, ambdós personatges tenen atacs únics que has d'anar adquirint a mesura que avances pel videojoc i vas endinsant-te en la historia que ens tenen preparada. Però no tan sols ens trobarem al videojoc els dos Spider-Man, entre els personatges que apareixen tenim a la mítica Marie Jane però també apareix Black Cat 2099 entre d'altres.


A més Activision ha confirmat que tindrem mes d'un vestit per posar-lis als nostres protagonistes, entre ells hi ha el de ultimate Spider-Man, però hi hauran d'altres que Activision se'ls reserva per a qui jugui i es passi el videojoc.


En definitiva, es tracta d'un nou títol que, potser no es el millor títol per als fans però que ens promet hores de diversió!

A continuació us posem totes les imatges que han sortit d'aquest videojoc i un tràiler per a que pugueu veure tot el que aquí us hem explicat.





Aquest videojoc sortira el pròxim 14 d'Octubre a España per a totes les plataformes o sigui que no teniu excusa per fer-vos amb aquest pròxim títol del gran Spider-Man!

Primeres imatges del vestit de la nova Catwoman de Christopher Nolan


Com tots els fans de Batman sabreu, Christopher Nolan esta actualment ficat en la gravació de la tercera, i última pel·lícula del Dark Knight de Ghotham, en la que tornarà a sortir un personatge que sempre ha portat cua en totes les pel·lícules que ha sortit, Catwoman. Aquest cop esta interpretada per l'actriu Anne Hathaway.

Doncs bé tot just ara s'han filtrat les imatges del seu vestit de cuir al complet per a que puguem opinar i dir la nostra sobre aquesta versió de Catwoman:



Pel que puc veure a les imatges es tracta com d'un vestit molt clàssic que, tot i que es de cuir, es molt menys exuberant que per exemple, la infumable Catwoman de Hale Berry, però tot i així m'agrada bastant. A més, Christopher Nolan sap el que es fa, sinó només cal recordar el Jocker de la seva anterior pel·lícula, les primeres imatges no donàvem ni un duro per ell, però a la peli es sense dubte el millor Jocker de tota la història de les pel·lícules del Batman.

Jack Daniel's Sitges Zombie Walk 2011

Amb motiu del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, el 14 d'octubre es celebrarà la Jack Daniel's Sitges Zombie Walk, una caminada Zombie que començarà a les 20:30h en l'Edifici Miramar amb la participació dels protagonistes de la pel·lícula "Juan de los Muertos" donant la sortida. La caminada recorrerà Sitges fins finalitzar al Passeig de la Ribera. A més al inici tindreu disponible un set de maquillatge per a tothom qui volgui.

Tras aquesta caminada Zombie es cel·lebrarà una festa gratuita a la platja a partir de les 22h al Passeig de la Ribera de Sitges amb l'actuació de "Los Tiki Phantoms" presentats per FIB i Dj Niño (The Pinker Tones). La festa continuarà al carrer 2 de Maig amb la col·laboració dels locals de la zona i de Jack Daniel's.

I per els mes cinéfils tindràn una nova marató "La Nit+Zombie" al Cinema Retiro a la 1h de la matinada amb títols com "DeadHeads", "Worls Of The Dead: The Zombie Diaries", o "Exit Humanity" entre d'altres.

Jack Daniel's Sitges Zombie Walk es possible gràcies al patrocini de Jack Daniel's, FOX - The Walking Dead, Editorial Planeta DeAgostini Cómics/Minotauro i FIB (Festival Internacional de Benicássim).

Treuràn una nova edició en Blue-ray de Star Trek: La Nova Generació

Make it So: The Next Generation is finally heading to Blu-ray

Per tal de cel·lebrar en 2012 el 25é Aniversari de l'emissió de la serie Star Trek: La Nova Generació, els productors de StarTrek han anunciat avui la sortida en Blue-Rai de totes les temporades d'aquesta serie en la seva Versió HD.

Em permetreu que, abans de posar-vos la nota de premsa que ha publicat la página oficial Star Trek.com us possi el opening d'aquesta serie en Català tal i com la vam veure fa ya masses anys pel canal 33:



¡S'em han saltat les llàgrimes i tot al veure i tornar a escoltar aquestes paraules! Qualsevol ho diría que la serie va ser estrenada el 28 de Gener de 1987, ens fem cada día mes grans tu...
En fi, a continuació la nota de premsa oficial:


Star Trek: The Next Generation es publicarè en alta definició en Blue-ray a partir del Gener de 2012 amb la primera temporada, i posteriorment les següents. Cada un dels 178 episodis que conformen les set temporades de la Nova Generació seàn convertits en auténtica alta definiciò 1080p per al seu llençament en Blue-ray i eventualment, per les televisions digitals de EE.UU. i per a la resta del món amb motiu del 25é aniversari d'aquesta serie.

"Els fans han estat demanant a crits una versió en Alta definició de Star Trek: La Nova Generació" va dir Ken Ross, Vicepresident Executiu i Director General de CBS Entertainement en un comunicat. "El pas de la serie a la Alta Definició va presentar un procés difícil, pero pero el nostre equip ha aconseguit crear una HD 1080p reals d'una cualitat única. No puc esperar per mostrar-li als fnas el resultat de com es veu aquesta serie en HD."

El principal problema que s'han trobat els técnics es que la CBS guardava aquesta serie en una Beta que conté mès de 25.000 rollos de material d'arxiu ja que la serie va ser emesa des del 1987 fins al 1994. Per tant els efectes visuals no son convertits directament de les edicions posteriors de VHS i DVD sino que son agafats directement de les peces originals per tal d'agafar la màxima qualitat possible.

Esperem que el treball que han fet es correspongui amb la qualitat que ens prometen amb aquest comunicat. I com a dada friki, la primera temporada en Blue Rai, que estará disponible el 31 de Gener de 2012 als EE.UU., portarà els capítuls pilots de mes de dos hores titulats "Encounter at Farpoint," "Sins of the Father" and "The Inner Light." gens malament!

Hem de suposar que aquesta edició arribarà a les nostres fronteres sense cap problema, aixó si, no se si inclourà el Català com a idioma ja que a la versiò anterior dels DVDs no la portava, pero bé, esperem que els del 3xl ens donguin alguna esperança de poder tornar a veure aquesta fantástica serie!

<span class=

Night Of The Living Trekkies

http://heyyouwhysoserious.files.wordpress.com/2010/09/trekkie.jpg?w=600&h=290

Actualment, i tots els que esteu interessats en el món de la Ci-Fi sabréu, esta molt de moda el tema Zombies i apocalipsis Zombie, pero lo que no sabíem es que s'estaba preparant un llibre en el cual els Zombies son Trekkies! (Fans de Star Trek).


El llibre es títula "La noche de los Trekkies vivientes" i esta editat per l'editorial Timun Mas al nostre país, i els autors son Sam Stall i Kevin David Anderson.

El llibre narra la história de Jim Pike, un fan de Star Trek com el que més. Fins que dos períodes de servei a l'Afganistan van destruir la seva fe en la humanidad. Ara es limita a anar fent com a director adjunt d'un petit hotel a Houston.

Però quan centenars de trekkies es presenten a la recepció de l'hotel per a una convenció de ciència ficció, Jim es veu envoltat de tipus disfressats de klingon, de vulcanos o de Ferengi. A això cal afegir un estrany virus que transforma els infectats en salvatges zombies, anhelants de carn humana.

Mentre els sagnants cadàvers tornen a la vida i el planeta es troba a la vora del cataclisme definitiu, Jim ha de liderar a un grup de fans de Star Trek. Vestits amb uniformes que s'han fet ells mateixos i armats amb làsers de pega, el seu principal objectiu és sobreviure. Però per quant de temps podran resistir a l'escenari més terrorífic que es poden imaginar?

Pero lo millor de tot plegat, a part del llibre que ja promet, es un tràiler que publicita el llibre a mode de peli, una auténtica meravella que us posem a continuació:



Simplement fantàstic! Jo no se vosaltres, pero a partir d'ara a cada convenció friki que vagi aniré preparat per si de cas alguna noieta disfressada esta interessada en fotre'm una caixalada, literalment XD

Ja tenim el primer Tràiler de Batman: Year One



Warner Home Video ha publicat un primer clip de 'Batman: Year One', adaptació del clàssic de Frank Miller que estarà disponible en DVD i Blu-ray el 18 d'octubre (de moment que sapiguem als Estats Units). La història relata els inicis de la carrera de Bruce Wayne com Batman i de James Gordon amb el Departament de Policia de Gotham City. Els actors que presten la seva veu a aquesta cinta d'animació són Benjamin McKenzie com Bruce Wayne, Bryan Cranston com Jim Gordon, Eliza Dushku com Catwoman i Katee Sackhoff com Sarah Essen. Lauren Montgomery i Sam Liu han estat els encarregats de dirigir la pel.lícula sota un guió del Tab Murphy.


Dossier de Premsa


Retall de diari sobre l'estrena del programa a Ràdio Municipal de Terrassa (11 de Novembre 
 del 2011):                                         
                                                     clicka la imatge per ampliar-la
                                          
Retall de diari sobre l'entrevista realitzada a un dels directors/presentadors del programa (15
de Decembre del 2011):
                                                    clicka la imatge per ampliar-la
 




El Cau Ple de Lletres (llibreria que pertany al grup de La Casa Del Llibre) inicien el dilluns 13 de febrer de 2012 una col·laboració més estreta.
Quinzenalment Sergi Fernández i David Lluelles recomanaran un llibre del gènere de la ciència-ficció o de temàtica zombi.

Durant aquests dies La Casa del Llibre de Terrassa promocionarà l'obra escollida per l'equip de Còmic-Ficció.
Aquesta iniciativa arrenca amb la recomanació de "Cuando Las Estrellas Nos Llamen" de l'autor 
Vicente Hernándiz.




Pòster Oficial de Còmic-Ficció:



Pòster Logo Oficial de Còmic-Ficció:



Vitrina de Llibres Recomanats La Casa de Llibre & Còmic-Ficció:



A partir del Divendres 13 d'Abril de 2012 Còmic-Ficció s'emet desde el primer programa a Ràdio Associació Tossa tots el dijous a les 20:00. www.radiotossa.com



Entrevista Còmic Ficció 24-11-2011.mp4:

            

 Espai de llibres recomants Còmic-Ficció en la llibreria Casa del Llibre de Terrassa (Maig  2012):

  

Al programa nº28 (juny 2012) vam tenir a l'estudi a Andrés Aragoneses (amb camisa blanca) professor de Física a la U.P.C. i l'Alejandro Martínez, Director Editorial de Panini/Marvel (amb camisa blava):


Dead Island donarà el salt a la Gran Pantalla


Avuí mateix els directius de la compañía Lionsgate han fet l'anunci de que han adquirit els drets cinematogràfigs per fer una película del videojoc de Zombies del que mes es parla en l'actualitat, Dead Island.



El joc es centra en un grup de turistes d'una illa paradisíaca que es converteix en un infern vivent quan un esclat zombi es propaga ràpidament. Apartats de la resta del món, els supervivents únicament tindran a la seva disposició els objectes i armes naturals de l'illa per protegir-se de les viscoses i creixents legions de no morts. A més del guardonat tràiler i el videojoc, Deep Silver desenvoluparà simultàniament la propietat intel lectual de 'Dead Island' amb novel gràfiques, llibres i altres suplements.

Així com el tràiler servirà com la principal font d'inspiració creativa, la pel.lícula 'Dead Island' suposarà una innovació dins del gènere zombi pel seu enfocament en l'emoció humana, els llaços familiars i un apartat argumental no lineal. Després de l'adquisició de la propietat intel.lectual, Drake va afirmar "igual que els centenars de periodistes i milions de fans que es van mostrar tan apassionats i loquaços sobre el tràiler de 'Dead Island', nosaltres també vam quedar impactats". "Aquesta és exactament el tipus de propietat intel.lectual que estem buscant adaptar a Lionsgate - és sofisticada, tensa i suposa una veritable millora d'un gènere que coneixem i adorem. Compta també amb un reconeixement de marca global i es presenta com una franquícia potencial ", ha prosseguit Drake.

La pel.lícula 'Dead Island' es troba en la fase inicial de desenvolupament i compta amb els següents productors: Siguin Daniel ('La mòmia', 'Tombstone') encapçalarà la producció a través de la seva signatura Siguin Daniel Company. A Daniel s'unirà Stefan Sonnenfeld, productor veterà amb èxits mundials a l'esquena i pioner en el camp de la post producció, on ha elaborat peces visuals úniques per a directors com JJ Abrams, Michael Bay i Gore Verbinski. Els productors executius són Jason Brown de The Sean Daniel Company i Missy Papageorge de Sonnenfeld s Sunny Field Productions, amb Sarah Perlman de Sunny Field Productions com a co-productora.

Alli Shearmur, President de Producció i desenvolupament de pel lícules cinematogràfiques en Lionsgate supervisa el projecte en l'estudi, amb Jim Miller, SVP de Producció i Desenvolupament. Rob McEntegart, Sènior EVP de Lionsgate Motion Picture Group, va negociar l'acord amb l'advocat nord-americà de Deep Silver, Ed Labowitz.

COMIC-FICCIO SPANISH VERSION 2




¿Qué es Còmic-Ficció Spanish Version?

Còmic-Ficció era un programa divulgativo sobre ciencia-ficción i cómics emitido   en lengua catalana desde la Radio Municipal de Terrassa (Barcelona) pero  muchos de los colaboradores y entrevistados intervinieron en   castellano.  Con el fin de llegar a un público     más amplio,     Sergi     y Davi han  creado el podcast Còmic-Ficció  Spanish Version, recopilando y presentando en  español las mejores intervenciones que se realizaron durante los programas  incluyendo bandas sonoras sinfónicas o cantadas que complementaban el  programa original, ahora presentadas con el nuevo formato.
Cada primer lunes de mes subiremos un nuevo podcast que podrás escuchar en esta web.
Francisco Ibañez,  creador de "Mortadelo y Filemon"; Carlos Sisí, autor de la  famosa trilogía zombi "Los Caminantes"; Alejandro Martínez, director editorial  de Panini/Marvel; Andrés Aragoneses, profesor de física de la Universidad   Politécnica de Catalunya...y muchos otros, participaron en Còmic-Ficció...
                                ...¡Te esperamos!
                              

Puedes seguir a nuestros bloggers suscribiéndote a nuestra web o seguirnos a    través de Facebook (Còmic-Ficció Ci-Fi & Comics), Twitter y Spotify (lista Còmic-Ficció B.S.O.     a través de Facebook)











Equip de Còmic-Ficció


Equip:

A continuació us presentem el nostre equip estelar que fa possible aquest programa:




Nom: Sergi Fernández.
Càrrec: Creador, director i presentador.
Tasques: Coordina les relacions amb els col·laboradors oficials del programa.
Contacte: comicficcio@comicficcio.com







Nom: David Lluelles.
Càrrec: Creador, director i presentador.
Tasques: Coordina la promoció del programa en distintes plataformes.
Contacte: comicficcio@comicficcio.com





Nom: Jordi Rueda.
Càrrec:
Tècnic de so de Canal Terrassa i Ràdio Municipal de Terrassa.









Nom: David Escura (àlies "Agente Smith")
Tasques: Analitzar sèries i pel.lícules en el nostre Facebook i Web










Nom: Lídia Gómez.
Càrrec: Redactora.



Nom: Jepe Prat .
Càrrec: Webmaster.

Fotos i Vídeos del Programa

Per veure l'Album de Fotos del Programa clicka la imatge següent:




Reportatge a Còmic-Ficció:              (clicka la imatge)



Firma del mestre Hiroshi Hirata al Saló del Manga 2011: (clicka la imatge)

 


Zombi Walk Sitges 2011:                          (clicka la imatge)

 

Entrevista  a Còmic-Ficció:              (clicka la imatge)

 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates