El Videojoc Assassin’s Creed serà (ara si) adaptat al cinema

http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheYXNZYXNZAW4NCYBJCMVLZA==U29MDHDHCMUTVMLKZW8GR2FTAW5N/imgAssassins%20Creed2.jpg

Tots sabem que hi ha centenars d’adaptacions de videojocs al cinema d’una manera horrible i falsa, però si existeix un joc al món que realment es mereix una adaptació al cinema es “Assassin’s Creed”, i ara sembla que els nostres somnis s’han fet realitat.

D’acrod amn indieWire, Sony ha adquirit els drets per a la història del seu videojoc de Ciència Ficció “Assassin’s Creed” amb d’intenció de portar-lo a la gran pantalla en un futur proper. Amb mes de 30 milions de copies venudes del videojoc en tot el món, (la quarta entrega del qual sortirà a la venda el pròxim mes), no es cap sorpresa que s’hagin interessat pels seus drets cinematogràfics.

Assassin’s Creed narra la historia de diversos assassins a través de la història del mon, (l’época de les croades en el primer videojoc i la Itàlia del renaixement en les entregues actuals). Però en realitat, al segle 21 Miles Desmond esta experimentant el joc com la memòria genètica dels seus antepassats i lluitant entre els assassins i els templers a través del temps va descobrint el sentit d’aquest experiment i de la seva importància.

Ara només caldrà saber com es portarà a terme, qui la dirigirà i lo que es mes important, qui serà el actor protagonista de la historia, esteu atents als següents posts per a saber-ne mes.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates