Spider-Man: Edge of Time un nou videojoc futurista de l'heroi de Marvel


El mític personatje de Marvel, Spider-Man té un nou videojoc per presentar-nos que es titula Spider-Man: Edge Of Time. Aquest videojoc esta fet per la marca Beenox i distribuït per Activision i, tot i que a primera vista no promet gaire té varies coses amagades que us presentem a continuació:

La història:

A l'any 2099, el científic Walter Sloan tracta d'obtenir el poder i la fortuna de viatjar a través del temps fins als nostres dies amb el fi d'utilitzar els seus coneixements de la tecnologia del futur per fundar Alchemax.


Això fa que a l'any 2099 a causa d'aquest viatge en el temps, Alchemax goberna el món amb ma de ferro i d'una manera dictatorial. Miguel Ohara (Spiderman 2099), es dona compte d'aquest pla i s'en assabenta que les accions de Sloan no tan sols son les responsables dels canvis en la línia temporal, sinó que també causa la mort de Peter Parker (Spider-Man) a les mans de l'Anti-Venom. Miguel adverteix a Peter del perill imminent i els dos Spider-man deberán treballar a través del temps per salvar el futur i la vida de Peter Parker.

El videojoc:

Aquest videojoc es tota una novetat en el seu gènere ja que serà una de les poques vegades que podrem disfrutar de Spider-Man a un videojoc d'acció en tercera persona al mes que estil clàssic. fins ara tots els videojocs que hem trobat de Spider-Man eren un 95% de plataformes i un 5% de Acció, però en aquest nou títol ens tenen assegurat de que, tot i que el sistema de plataformes es imprescindible pel personatge de Spider-Man, es centren molt mes en l'acció.



Tenim dos personatges jugables, Spider-Man i Spider-Man 2099, ambdós personatges tenen atacs únics que has d'anar adquirint a mesura que avances pel videojoc i vas endinsant-te en la historia que ens tenen preparada. Però no tan sols ens trobarem al videojoc els dos Spider-Man, entre els personatges que apareixen tenim a la mítica Marie Jane però també apareix Black Cat 2099 entre d'altres.


A més Activision ha confirmat que tindrem mes d'un vestit per posar-lis als nostres protagonistes, entre ells hi ha el de ultimate Spider-Man, però hi hauran d'altres que Activision se'ls reserva per a qui jugui i es passi el videojoc.


En definitiva, es tracta d'un nou títol que, potser no es el millor títol per als fans però que ens promet hores de diversió!

A continuació us posem totes les imatges que han sortit d'aquest videojoc i un tràiler per a que pugueu veure tot el que aquí us hem explicat.





Aquest videojoc sortira el pròxim 14 d'Octubre a España per a totes les plataformes o sigui que no teniu excusa per fer-vos amb aquest pròxim títol del gran Spider-Man!

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates