Night Of The Living Trekkies

http://heyyouwhysoserious.files.wordpress.com/2010/09/trekkie.jpg?w=600&h=290

Actualment, i tots els que esteu interessats en el món de la Ci-Fi sabréu, esta molt de moda el tema Zombies i apocalipsis Zombie, pero lo que no sabíem es que s'estaba preparant un llibre en el cual els Zombies son Trekkies! (Fans de Star Trek).


El llibre es títula "La noche de los Trekkies vivientes" i esta editat per l'editorial Timun Mas al nostre país, i els autors son Sam Stall i Kevin David Anderson.

El llibre narra la história de Jim Pike, un fan de Star Trek com el que més. Fins que dos períodes de servei a l'Afganistan van destruir la seva fe en la humanidad. Ara es limita a anar fent com a director adjunt d'un petit hotel a Houston.

Però quan centenars de trekkies es presenten a la recepció de l'hotel per a una convenció de ciència ficció, Jim es veu envoltat de tipus disfressats de klingon, de vulcanos o de Ferengi. A això cal afegir un estrany virus que transforma els infectats en salvatges zombies, anhelants de carn humana.

Mentre els sagnants cadàvers tornen a la vida i el planeta es troba a la vora del cataclisme definitiu, Jim ha de liderar a un grup de fans de Star Trek. Vestits amb uniformes que s'han fet ells mateixos i armats amb làsers de pega, el seu principal objectiu és sobreviure. Però per quant de temps podran resistir a l'escenari més terrorífic que es poden imaginar?

Pero lo millor de tot plegat, a part del llibre que ja promet, es un tràiler que publicita el llibre a mode de peli, una auténtica meravella que us posem a continuació:



Simplement fantàstic! Jo no se vosaltres, pero a partir d'ara a cada convenció friki que vagi aniré preparat per si de cas alguna noieta disfressada esta interessada en fotre'm una caixalada, literalment XD

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates