Els germans Wachowski tornarán a la Ci-Fi en 2012

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinkU28vPSkh3j7SFuIQ9GIh7kdqlOHBX2Z1UyRJncxmLwJXczBZo-97SqWWPVNrgLxw1EdYqWIKgQ4PN3mn-rMuPQE-pAa1WKUDgEPBl8Yf7zCWufKMPL_68LfK2-wy8ANho384VfFctw/s1600/z4468413X.jpg

Agradarà més o agradarà menys, però no hi ha cap dubte que va haver-hi un abans i després de l'estrena de “Matrix” en 1999. Deixant al marge els seus més que qüestionables (i qüestionades) seqüeles, això és una mica del que no totes les filmografies i/o directors poden presumir. Per això és una gran notícia el retorn d'Andy i Larry/Llana Wachowski al terreny que els va reservar un buit en la història del cinema, el de la ciència-ficció.

Segons comenten des de Deadline els germans, els qui actualment es troben rodant "part" de “Cloud Atles” (de l'altra "part" s'encarrega Tom Tykwer), estan preparant el seu retorn a la ciència-ficció amb un film titulat “Jupiter Ascending” del que més aviat gens se sap excepte la intenció que si tot surt bé serà la primera d'una nova trilogia, i per la qual ja es busca a un estel que encapçali el seu repartiment.

El film, que podria començar la seva producció de manera oficial a la primavera de 2012, serà recolzat novament per Warner Bros., productora també de l'adaptació de la novel•la de David Mitchell o de “Speed Racer”, fins avui l'únic film dirigit i estrenat pels Wachowski des del tercer capítol de la saga “Matrix” (ja que només van produir i van escriure “V de Vendetta” o “Ninja Assassin”).

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates