Treuràn una nova edició en Blue-ray de Star Trek: La Nova Generació

Make it So: The Next Generation is finally heading to Blu-ray

Per tal de cel·lebrar en 2012 el 25é Aniversari de l'emissió de la serie Star Trek: La Nova Generació, els productors de StarTrek han anunciat avui la sortida en Blue-Rai de totes les temporades d'aquesta serie en la seva Versió HD.

Em permetreu que, abans de posar-vos la nota de premsa que ha publicat la página oficial Star Trek.com us possi el opening d'aquesta serie en Català tal i com la vam veure fa ya masses anys pel canal 33:



¡S'em han saltat les llàgrimes i tot al veure i tornar a escoltar aquestes paraules! Qualsevol ho diría que la serie va ser estrenada el 28 de Gener de 1987, ens fem cada día mes grans tu...
En fi, a continuació la nota de premsa oficial:


Star Trek: The Next Generation es publicarè en alta definició en Blue-ray a partir del Gener de 2012 amb la primera temporada, i posteriorment les següents. Cada un dels 178 episodis que conformen les set temporades de la Nova Generació seàn convertits en auténtica alta definiciò 1080p per al seu llençament en Blue-ray i eventualment, per les televisions digitals de EE.UU. i per a la resta del món amb motiu del 25é aniversari d'aquesta serie.

"Els fans han estat demanant a crits una versió en Alta definició de Star Trek: La Nova Generació" va dir Ken Ross, Vicepresident Executiu i Director General de CBS Entertainement en un comunicat. "El pas de la serie a la Alta Definició va presentar un procés difícil, pero pero el nostre equip ha aconseguit crear una HD 1080p reals d'una cualitat única. No puc esperar per mostrar-li als fnas el resultat de com es veu aquesta serie en HD."

El principal problema que s'han trobat els técnics es que la CBS guardava aquesta serie en una Beta que conté mès de 25.000 rollos de material d'arxiu ja que la serie va ser emesa des del 1987 fins al 1994. Per tant els efectes visuals no son convertits directament de les edicions posteriors de VHS i DVD sino que son agafats directement de les peces originals per tal d'agafar la màxima qualitat possible.

Esperem que el treball que han fet es correspongui amb la qualitat que ens prometen amb aquest comunicat. I com a dada friki, la primera temporada en Blue Rai, que estará disponible el 31 de Gener de 2012 als EE.UU., portarà els capítuls pilots de mes de dos hores titulats "Encounter at Farpoint," "Sins of the Father" and "The Inner Light." gens malament!

Hem de suposar que aquesta edició arribarà a les nostres fronteres sense cap problema, aixó si, no se si inclourà el Català com a idioma ja que a la versiò anterior dels DVDs no la portava, pero bé, esperem que els del 3xl ens donguin alguna esperança de poder tornar a veure aquesta fantástica serie!

<span class=

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates