Dead Island donarà el salt a la Gran Pantalla


Avuí mateix els directius de la compañía Lionsgate han fet l'anunci de que han adquirit els drets cinematogràfigs per fer una película del videojoc de Zombies del que mes es parla en l'actualitat, Dead Island.



El joc es centra en un grup de turistes d'una illa paradisíaca que es converteix en un infern vivent quan un esclat zombi es propaga ràpidament. Apartats de la resta del món, els supervivents únicament tindran a la seva disposició els objectes i armes naturals de l'illa per protegir-se de les viscoses i creixents legions de no morts. A més del guardonat tràiler i el videojoc, Deep Silver desenvoluparà simultàniament la propietat intel lectual de 'Dead Island' amb novel gràfiques, llibres i altres suplements.

Així com el tràiler servirà com la principal font d'inspiració creativa, la pel.lícula 'Dead Island' suposarà una innovació dins del gènere zombi pel seu enfocament en l'emoció humana, els llaços familiars i un apartat argumental no lineal. Després de l'adquisició de la propietat intel.lectual, Drake va afirmar "igual que els centenars de periodistes i milions de fans que es van mostrar tan apassionats i loquaços sobre el tràiler de 'Dead Island', nosaltres també vam quedar impactats". "Aquesta és exactament el tipus de propietat intel.lectual que estem buscant adaptar a Lionsgate - és sofisticada, tensa i suposa una veritable millora d'un gènere que coneixem i adorem. Compta també amb un reconeixement de marca global i es presenta com una franquícia potencial ", ha prosseguit Drake.

La pel.lícula 'Dead Island' es troba en la fase inicial de desenvolupament i compta amb els següents productors: Siguin Daniel ('La mòmia', 'Tombstone') encapçalarà la producció a través de la seva signatura Siguin Daniel Company. A Daniel s'unirà Stefan Sonnenfeld, productor veterà amb èxits mundials a l'esquena i pioner en el camp de la post producció, on ha elaborat peces visuals úniques per a directors com JJ Abrams, Michael Bay i Gore Verbinski. Els productors executius són Jason Brown de The Sean Daniel Company i Missy Papageorge de Sonnenfeld s Sunny Field Productions, amb Sarah Perlman de Sunny Field Productions com a co-productora.

Alli Shearmur, President de Producció i desenvolupament de pel lícules cinematogràfiques en Lionsgate supervisa el projecte en l'estudi, amb Jim Miller, SVP de Producció i Desenvolupament. Rob McEntegart, Sènior EVP de Lionsgate Motion Picture Group, va negociar l'acord amb l'advocat nord-americà de Deep Silver, Ed Labowitz.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates