Jack Daniel's Sitges Zombie Walk 2011

Amb motiu del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, el 14 d'octubre es celebrarà la Jack Daniel's Sitges Zombie Walk, una caminada Zombie que començarà a les 20:30h en l'Edifici Miramar amb la participació dels protagonistes de la pel·lícula "Juan de los Muertos" donant la sortida. La caminada recorrerà Sitges fins finalitzar al Passeig de la Ribera. A més al inici tindreu disponible un set de maquillatge per a tothom qui volgui.

Tras aquesta caminada Zombie es cel·lebrarà una festa gratuita a la platja a partir de les 22h al Passeig de la Ribera de Sitges amb l'actuació de "Los Tiki Phantoms" presentats per FIB i Dj Niño (The Pinker Tones). La festa continuarà al carrer 2 de Maig amb la col·laboració dels locals de la zona i de Jack Daniel's.

I per els mes cinéfils tindràn una nova marató "La Nit+Zombie" al Cinema Retiro a la 1h de la matinada amb títols com "DeadHeads", "Worls Of The Dead: The Zombie Diaries", o "Exit Humanity" entre d'altres.

Jack Daniel's Sitges Zombie Walk es possible gràcies al patrocini de Jack Daniel's, FOX - The Walking Dead, Editorial Planeta DeAgostini Cómics/Minotauro i FIB (Festival Internacional de Benicássim).

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates