“Zombieland” tindrà la seva sèrie televisiva


http://www.antesmuertoqueserunzombi.es/wp-content/uploads/2010/09/zombieland.jpg

Fa amb prou feines fa uns mesos, el director de “Zombieland”, Ruben Fleischer va declarar que la seqüela del film no succeiria a curt termini. No obstant això i segons informa The Hollywood Reporter, la comèdia de 2009 si que tindrà continuació en forma de sèrie televisiva per a la petita pantalla.

La sèrie tindrà capítols de 30 minuts i serà desenvolupada per Sony Pictures Television i 20th Century Fox. Si la sèrie tingués continuació (depenent de l'èxit que tingui), és possible que aquesta reemplacés qualsevol possible futura seqüela per a la gran pantalla. Els guionistes Rhett Reese i Paul Wernick tornen a estar involucrats en el projecte, si bé sembla poc probable que repeteixi el repartiment de la cinta original. Per tant, està per veure si la sèrie continuarà amb els mateixos personatges o si per contra buscarà altres nous. La cinta original, desenvolupada en principi com un episodi pilot per la TV, estava protagonitzada per Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin.

La notícia sorgeix just després d'una altra de fa unes hores que anuncia que, la segona temporada de “The Walking Dead”, va batre el rècord com la sèrie televisiva per cable més vista de la història amb una audiència de 7,3 milions d'espectadors.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates