Marvel esta desenvolupant l’adaptació de The Punisher a una serie de TV

http://images.wikia.com/marvel/es/images/4/48/Punishersl4.jpg

Com si la multitud de projectes cinematogràfics que esta fent de forma activa o desenvolupant Marvel no fora suficient, Marvel i els seus socis de Disney i ABC estan ara a la conquista de la televisió. Juntament amb els drets de l’Increible Hulk i Jessica Jones, ABC Studios ha venut un guió per a un drama d’una hora de duració per a The Punisher a la Fox.

La venta de The Punisher es un dels diversos programes que ABC Studiosuna propietat de Disney, que també es la actual propietaria de Marvel en els últims díes segons la revista Variety. EL productor executiu serà Ed Bernero, un ex-policia de Chicago que ha produït entre d’altres “Third Watch” i “Criminal Minds”.

La sèrie es centrarà en els informes de Frank Castle com oficial de policia de Nova York que utilitza el Punisher com el seu alter ego per saldar els comptes a les persones que el sistema de justícia ha deixat en llibertat. Fox ja s’ha compromès a com a mínim tenir un capítol pilot del projecte.

The Punisher ja ha sigut adaptada en tres ocasions al cinema però sense cap èxit, haurà que veure si aquesta nova adaptació estarà a l’alçada del còmic de The Punisher, un personatge que va aparèixer primer de tot com a enemic de Spiderman.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates