Desclassifiquem les dades de la nau Còmic-Ficció!










DADES TÈCNIQUES BÀSIQUES NAU CÒMIC-FICCIÓ:

- Nom de Registre: C.I.E. Còmic-Ficció

- Tipus: Creuer Interdimensional d'Exploració.

- Fabricants: New Gallifrey Space-Time Machines, Incom Corporation, Stark Industries, Wayne Enterprises i la T.S.R.E. (Terminus Space Resources & Exploration)

- Consorci Promotor:
De la Terra 000:  Fundació B-612 i Institut S.E.T.I.
De la Terra 616:  Fundació Stark & Wayne.
De l’Univers Spock:  Universitat de Nova Gallifrey, Ministeri Imperial de Ciència de Terminus, Cos d'Exploració de la Nova Ordre Jedi de Coruscant, Federació Unida de Planetes.

- Data de llançament: 11 de Novembre del 2011

- Motor principal: Generador de Salt Quàntic (per desplaçar-se entre dimensions)

- Propulsors Warp i Sub-llum (una vegada el Còmic-Ficció arriba a les dimensions de La Terra 616 i la del Univers Spock es desplaça per aquets espais mitjançant aquests motors)

- Tripulació Màxima: 200

- Cobertes: 7 habitables.

- Sistemes Tàctics: 4 bancs fàser, 50 torpedes de plasma, 1 generador d'escuts deflectors.

DADES DE LA MISSIÓ:

El Còmic-Ficció  és un extraordinari i complex creuer espai-dimensional capaç de viatjar a través del multivers. És l'única nau d'aquestes característiques que existeix i concentra la millor tecnologia de diverses dimensions que fins ara hem considerat fictícies.

Degut a l'extraordinària quantitat de consum d'energia que es necessita per moure el creuer Còmic-Ficció entre dimensions, tan sols pot viatjar un cop per setmana a través de tres punts: La Terra 000 (nostra realitat); Terra 616 (planeta Terra alternatiu on habiten els personatges dels còmics) i Univers Spock (univers alternatiu on els esdeveniments que ocorren en les diferents expressions artístiques del gènere de la ciència-ficció, són reals).

La missió del Còmic-Ficció és la divulgar, explorar i ser un vincle d'unió entre les diferents dimensions.

Actualment el comandament de la nau està sota les ordres dels oficials de la Flota Estel•lar i membres del Cos d'Exploració de l'Ordre Jedi, David Lluelles i Sergi Fernández.  Degut a la importància de la missió, un gabinet d'oficials superiors de diferents móns i dimensions pot prendre el comandament en cas de crisis, pèrdua o absència dels comandants primers.

A pesar de que les missions setmanals del Còmic-Ficció són de caràcter pacífic, el creuer està dotat de sistemes de defensa i atac, ja que existeixen en aquestes realitats perills naturals i forces enemigues que poden triar com a objectiu aquesta nau, símbol d'unió interdimensional.

Són especialment perillosos els brots de pandèmies zombi; els senyors del revers fosc de la Força anomenats Sith; els Daleks; el Col•lectiu Borg i diversos supervillans com Darkseid i Thanos.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates