Publiquem a Ivoox dos programes de Còmic-Ficció... INÈDITS!!



Acabada la redifusió dels programes de ràdio en català hem decidit que era hora de publicar material inèdit.

Dedicat a tots aquells que ens heu seguit fidelment...

Això és el que hem pujat al portal de podcasting ivoox.com:

Còmic-Ficció [INÈDIT] 1x34: Les Millors B.S.O. i Cançons del Programa (Especial Musical III)


Aquest programa es va enregistrar a Ràdio Municipal de Terrassa per sortir per antena, però per qüestions de calendari al final no va "veure la llum"... fins ara. 

PROGRAMA ESPECIAL INÈDIT: "SELECCIÓ MUSICAL" 
El creuer interdimensional d'exploració Còmic-Ficció posa rumb a la dimensió musical amb una selecció de les millors bandes sonores i cançons relaciones amb la ciència-ficció i els còmics. 

Enregistrat: 2012

Escolta'l aquí: 

Còmic-Ficció [INÈDIT] 1x00: La Maqueta del Programa.


Tot projecte, tot somni...té un principi. Acompanyeu-nos en aquest viatge als inicis del programa de ciència -ficció i còmics: Còmic-Ficció.

En la maqueta trobareu més seccions i col·laboradors interns, que per diversos motius aliens als qui ho vam concebre, finalment no van aparèixer al programa definitiu que va començar a emetre's l'11 de novembre de 2011.

Dir-vos, que el programa ho vam concebre perquè durés 60 minuts, encara que profèticament la maqueta va durar 50 (la durada que finalment ens va marcar l'emissora). Aquest límit de 50 minuts ens va causar estralls en el nostre plantejament inicial obligant-nos a reestructurar gairebé per complet el programa, ja que successives proves confirmaven que el programa durava en realitat 1 hora i que els 50 minuts de la maqueta van sorgir per pura casualitat. Aquest no va ser el motiu pel que les nostres col·laboradores Sandra i Mercè no van tornar a estar presents en la temporada de Còmic-Ficció... afortunadament per a elles van ser reclamades per a projectes laborals remunerats, perquè us recordem que Còmic-Ficció va ser un programa amateur, sense ànim de lucre, creat i presentat per Sergi Fernández i David Lluelles dos amics que un dia van somiar amb crear un programa divulgatiu de còmics i de ciència-ficció.

Així doncs...
Aquest és el viatge de prova del creuer interdimensional Còmic-Ficció en missió permanent d'explorar l'univers de la ciència-ficció i el món del còmic...bon viatge!

Enregistrat: 31/5/2011

Escolta'l aquí:

0 comentaris:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates