Disponible on-line el curt "ROSA" de Jesus Orellana


Ja podeu veure aquí mateix un curt de Ci-Fi Español que ens va deizar bocabadats a la darrera edició del Festival de Sitges on va acabar sent un dels principals atractius de la mostra d'aquest any. En ell Jesus Orellana ens trasllada a un mon cyberpunk en un panorama post-apocalíptic. En un planeta en el qual la vida ha estat totalment devastada, un cyborg cobra vida per dur a terme una missió de vital importància...

Aquí el podéu veure sender:

ROSA from Jesús Orellana on Vimeo.



Un apartat visual excel·lent, una história al mes pur estil Ghost In the Shell amb uns tocs futurístics i acció frenética! Sens dubte un curt que es mereix totes les bones crítiques que ha rebut!

Mes informació:

http://rosamovie.blogspot.com/

Ridley Scott confirma que la nova pel·lícula de Blade Runner serà una secuela

http://www.sabotagetimes.com/wp-content/uploads/Blade-Runner.jpg

Com tots els fans de Blade Runner sabreu, el director original, Ridley Scott, va anunciar que al 2014 s'estrenarà una nova pel·lícula de Blade Runner dirigida per ell mateix i en la que no sortirà Harrison Ford, Sean Young or Rutger Hauer.

Doncs bé ara el mateix Ridley Scott ha confirmat que es tractarà d'una secuela que anirà després dels aconteixements de la primera pel·lícula de Blade Runner, a més Ridley ha dit que "actualment estic buscant un guionista que estigui a l'alçada del projecte ja que necessito ajuda per poder portar a terme aquesta nova história ja que estic plenament inmers en Prometeus".

Actualment Ridley Scott està produint i començant a dirigir "Prometeus" la secuela d'un altre de les seves pel·lícules, "Alien".

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerizada por: Lasantha y Distribuida Por: Blogger Templates